tiistai 19. toukokuuta 2015

loppu

Eilen oli minun viimeinen seminaarini Tukholman yliopistossa ja kyllähän vaihtojakso ja kielenopiskelu jollain tavalla huipentui, kun pidimme parini kanssa esitelmän ja saimme kaikista osa-alueista pelkkää kiitosta (minun mielestäni vähän turhankin helposti). Onhan se aika uskomatonta löytää itsensä puhumasta luokan edessä ruotsiksi 10 minuutin ajan! Hyvä minä! Koulu on siis loppunut, mutta kesäloman alkaminen on vielä hieman epäselvää, pohdin kuumeisesti, jaksaisinko tehdä kurssin loppuun. Vähän kyllä kutkuttaisi, kun keksin eilen illalla aiheenkin, mistä voisin kirjoittaa.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet ihan siivillä. Luteista huolimatta olen tosissani nauttinut täällä olostani. Toissa viikonloppuna tuli Sanni ja voi kun meillä oli kivaa! Ehdittiin neljän päivän aikana mm. seurata Tough Viking- tapahtumaa Hagaparkissa, shoppailla, koluta kaupungin kauniita katuja ja kujia, syödä jäätelöä, nauttia auringosta, lenkkeillä ja syödä hyvin ja hyvässä seurassa. Saatiin kutsu Marian kämpän lauantai-illan middagille ja sunnuntaina tehtiin dinneriä minun meidän kämpällä.








Vaihtojakso on autamattomasti ohitse, tänään pakkaan kaikki kamat pesukoneen kautta matkalaukkuun, syödään lähtökakkua kämpällä ja huomenna suuntaan kohti kotia. Fiilikset ovat aikalailla kaksijakoiset. Harmittaa, etten hakenut koko lukuvuoden vaihtoon, kevät on mennyt liian nopeasti. Juuri kun kieli sujuu ja kaupunki tuntuu kotoisalta, on lähdettävä. Ihaninta maailmassa on kuitenkin päästä kotiin, kesälomalle, Siikkikselle ja Suomeen mutta samalla 

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin! <3 Kurvailen Siikkikselle käymään joku kerta.

    VastaaPoista