lauantai 7. helmikuuta 2015

Solen skiner, himlen är blå



Pakopisteenä metroasema
Campus Lappis



Waste is only waste when misplaced

Vihdoin ja viimein, voisi sanoa, kun aurinko ilmestyi ensimmäistä kertaa näkyville kolmen tukholmaviikkoni jälkeen! Eilisen aamun kauppareissulla katselin aurinko bussin rapaisten ikkunoiden läpi ja pakostakin hymyilytti. Enkä ollut ainoa onnellinen, auringolla on taipumus huumata ihmiset  unohtamaan kaiken muun ainakin hetkeksi. Minäkin autuaasti unohdin artikkelit ja esitelmät, kaivoin kameran kaapista ja lähdin ulos. 

Hyvä päivä jatkui hyvällä illalla. Tapasin A:n, kävimme taidenäyttelyssä ja kahvilla. Keskustassa oli vielä aivan joulutunnelmat, Kungsträdgårdenin luistelurataa ympäröivät jouluvalot. Taidenäyttely oli insproiva, Gamla Stan edelleenkin viehättävä ja seura erittäin piristävää. Hyvä alku viikonlopulle!

P.S. Tästä lähtien huoneeni voi ottaa vastaan myös matkustavaisia. Kävin nimittäin ostamassa ilmapatjan. Talo tarjoaa patjan (kahdelle) sekä lakanasetin yhdelle. Vieraspeitto ja -tyyny lyötyvät myös, joskin ne yltävät ällöttävyysasteikolla 1-10 vähintäänkin seiskaan. Taloyhtiö myöntää yöpymisen korkeintaan 5 yöksi, joten loppulomaksenne joudutte valitettavasti etsimään vaihtoehtoisen majoituksen. 

3 kommenttia:

  1. Voi vitsit petipaikkaa siellä tarjolla, saisinkohan mä aikaan tulla käymään siellä sun luonasi joku viikenddi! Ois niin kiva! Täytyy laittaa pohdintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oot pohtinu pari päivää, joten alapas varaamaan!

      Poista
    2. Täytyis miettiä sopiva matkaseuralainen! Oon niin onneton yksin lähtemään Suomen rajojen ulkopuolelle. 😄

      Poista